Fotowedstrijd “Eemnes op z’n kop”

Om alvast in de stemming te komen voor de feestweek organiseert het Feestcomité Eemnes een fotowedstrijd met als thema ‘Eemnes op z’n kop’. Deelname staat open voor alle inwoners van Eemnes. Tijdens de feestweek versieren de mooiste inzendingen de feesttent en bovendien ontvangt de winnaar een bijzondere prijs.

Eemnes staat in de feestweek van 8 t/m 17 september 2023 volledig op zijn kop. Het Feestcomité zoekt daarom naar dat ene unieke beeld dat de schoonheid en de interpretatie van dit thema het beste laat zien. Om kans te maken op de prijzen moeten de foto’s betrekking hebben op het thema ‘Eemnes op z’n kop’ en bovendien in Eemnes gemaakt zijn.

Stuur de foto van minimaal 1MB en maximaal 5MB vóór 15 augustus naar info@feestcomite-eemnes.nl. Vermeld duidelijk je naam en de plek waar de foto is gemaakt. Deelname is geheel gratis. Elke fotograaf mag maximaal 4 foto’s insturen. Een deskundige jury zal zich na het sluiten van de inzendingstermijn buigen over de inzendingen.

De deskundige jury bestaat uit de drie bekendste fotografen van Eemnes; Albert van der Ploeg, Carina Calis en Pieter Bax.

Als fotograaf blijf je natuurlijk eigenaar van de foto, maar door het insturen geef je het Feestcomité toestemming om het beeldmateriaal te vergroten, te printen op doek, te gebruiken tijdens de feestweek en aan het eind van de feestweek te veilen.

Hangt jouw foto straks uitvergroot in de feesttent? Doe mee!