Programma straatfestival 2024

Op zowel de Kerkstraat, Wakkerendijk als het Evenemententerrein zal het weer gaan bruisen met kunst, cultuur, cabaret en muziek. Hierbij het volledige programma:

LocatieAanvang Voorstelling
KERKSTRAAT
12:30Holiday on Delay
13:00Mannenkoor de Speuit
13:45Deo et Arti
14:00Chez Cirquarant
14:30Mannenkoor de Speuit
16:000031
WAKKERENDIJK (ter hoogte van Beuk)11:00Holiday on Delay
13:15Deo et Arti
14:00Holiday on Delay
WAKKERENDIJK (Staal)11:00Chez Cirquarant
12:00Deo et Arti
12:30DJ Thijs Prinsen
15:00Free Willy
EVENEMENTENTERREIN11:00Danscompagnie
12:00Chez Cirquarant
12:00 - 15:00Goochelaar
12:45Deo et Arti
13:00 - 15:00Kidz DJ
HET OUDE RAADHUIS09:30Aubade
14:00DJ Kansloos en Rene van Duijn

Kidz-DJ
Deze speciale Koningsdag-show is een 2 uur durend feestje met de leukste muziek, de gaafste Tik Tok hits en eigen Kidz-dj liedjes. Naast het draaien van muziek is de Kidz-DJ ook een echte entertainer, die zorgt voor dans, plezier, interactie en spelletjes. Zo wordt Jongens tegen de Meisjes gespeeld, test de Kidz-DJ je kennis omtrent de Koninklijke familie in een leuke quiz en kun je punten en prijzen verdienen met dansspelletjes. Uiteraard kan de Polonaise niet ontbreken, en zingen we heel hard met z’n allen, Oranje boven!  Ook de grote mensen kunnen los gaan in de Coolste Papa en Zwoelste Mama verkiezing.
13.00 – 15.00 Evenemententerrein

“Holiday on Delay” – The adventures of Giselle la Pearl
Jawel, dit jaar gaat het straatfestival van Eemnes internationaal! Giselle la Pearl heeft alles perfect voorbereid en staat op het punt om van een heerlijke dag te gaan genieten,  lekker achterover te leunen en te RELAXEN…..maar dan loopt alles in de soep… Eén ding is zeker: dankzij haar ondeugende karakter belooft het een dolkomische dag te worden op het strand. Ga met haar mee voor een anti-age vintage-ervaring, of je nu een ervaren zwemmer bent of gewoon een teendipper. Jump in!
11:00 Wakkerendijk (Beuk) 12:30 Kerkstraat 14:00 Wakkerendijk (Beuk)

Chez Cirqaurant
U komt aan bij het terras van Chez Cirqaurant, het leukste pop-up restaurant van Nederland. DoeDoe “het hulpje” staat al op te ruimen. Johan de sjef maakt al zingend de gerechten klaar en Jacque, de neurotische ober, probeert alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Gezamenlijk zullen zij het hun gasten naar de zin maken en zorgen dat het hen aan niets ontbreekt, zelfs het entertainment is geregeld. Het restaurant komt dan ook met écht eten voor hun zeer gewaardeerde gasten.
11:00 Wakkerendijk (Staal) 12:00 Evenemententerrein 14:00 uur Kerkstraat

JASPER OBERON
Aan en rond de tafels op het Evenemententerrein verzorgt de goochelaar Jasper Oberon in vaderlandse outfit een bijzonder interactieve show. Schuif gezellig aan en wordt onderdeel van de act: u tovert als het ware zelf mee en bent gewoon aan tafel onderdeel van de magie.
12:00-15:00 Evenemententerrein

DEO ET ARTI
Ook dit jaar is toneelvereniging Deo et Arti weer present op verschillende locaties. Zij spelen verschillende keren een sketch van ongeveer 15 minuten. Het circus zoekt nieuwe medewerkers voor allerlei disciplines en gaat hiervoor  in gesprek met kandidaten. Dit geeft natuurlijk voldoende stof voor hilarische taferelen.
12:00 Wakkerendijk (Staal) 12:45 Evenemententerrein 13:15 Wakkerendijk (Beuk) 13:45 Kerkstraat

MANNENKOOR ‘DE SPEUIT’
De mannen van ‘De Speuit’ zingen over land en zee en nog veel meer. Het koor is ontstaan uit en vernoemd naar de moedige en vrijwillige Laarder brandweer spuitgasten. Ze bestaan nu ruim 7 jaar en naast zeemansliederen zingen zij ook populaire Engelse en Ierse liedjes. Ze treden regelmatig op in Laren en omgeving en moedigen het publiek aan met hen mee te zingen. U zult merken dat zingen vrolijk maakt en dat is precies wat zij doen met hun optredens.
13.00 en 14.30 Kerkstraat

DJ THIJS PRINSEN
Thijs Prinsen is een DJ gespecialiseerd in het draaien van House, Tech-House, Dance, Disco, 70’s, 80’s, Techno, Nederlandstalig en hits van het moment. Thijs draait op diverse evenementen zoals; pre- en afterparty’s van bekende Nederlandse artiesten, kroegen, clubs, middelgrote festivals, bedrijfsfeesten en bij mensen thuis. En nu trapt hij ook bij ons op de Wakkerendijk af. Zijn motto: ‘U vraagt, ik draai’.
12:30 – 14:30 uur Wakkerendijk (Bar Feestcomité voor Staal)

DJ KANSLOOS en RENE van DUIJN
Ook op Koningsdag zelf is het groot feest op de Wakkerendijk voor Het Oude Raadhuis. DJ Kansloos en Rene van Duijn verzorgen een spetterend optreden. Zoals gebruikelijk staat het team van Het Oude Raadhuis weer paraat voor hapjes en drankjes. Dit mag je echt niet missen!
14.00 Het Oude Raadhuis

FREE WILLY
In de Feestweek afgelopen september zorgden de heren van Free Willy ervoor dat de tent op zondagmiddag voor de laatste keer volledig op zijn kop ging. De perfecte sfeermakers dus en daarom komen ze graag voor Koningsdag opnieuw naar Eemnes. Free Willy is een enthousiaste rock coverband uit Harfsen. De vijf vrienden zorgen voor unieke medleys, rock en pop van oa Queen, Elvis, Abba, Normaal, AC/DC en vele anderen. Met hun tomeloze energie en enthousiasme zorgen zij er zeker voor dat de Wakkerendijk weer als vanouds op zijn kop staat.
15.00 Wakkerendijk (Bar Feestcomité voor Staal)

0031
0031 is dé Nederpop Tribute-band uit Hilversum en de naam zegt het al: het kengetal van Nederland. Alles wat ze spelen is van Nederlandse oorsprong: zowel Engelstalig als Nederlands, met hits van nu en vroeger. 0031 neemt je mee op een muzikale reis door de Nederlandse popgeschiedenis van Earth en Fire tot André Hazes. Hits die iedereen kent en garant staan voor gezelligheid!
16.00 Kerkstraat

Alle voorstellingen en tijden zijn onder voorbehoud