Programma straatfestival

Op zowel de Kerkstraat, Wakkerendijk en Evenemtenterrein zal het weer gaan bruisen met kunst, cultuur, cabaret en muziek. Hierbij het volledige programma:

LocatieAanvang Voorstelling
EVENEMENTENTERREIN10.30 uurWillem Goochel
11.30 uurDanscompagnie: Belle en het Beest
12.00 uurWillem Goochel
12.45 uurDutch Juggler
13.30 uurWillem Goochel
WAKKERENDIJK/FEESTCOMITÉ BAR EN PODIUM10.00 uur
Deo et Arti
11.00 uurDutch Juggler
11.45 uurKiddy Police
12.15 uurDeo et Arti
12.30 uurHollandse Reuzen
13.00 uurDeo et Arti
13.45 uurDutch Juggler
14.30 uurKiddy Police
15.00 uurJOINT ADVENTURE
KERKSTRAAT11.30 uur
Hollandse Reuzen
12.30 uur
Shantykoor Het Ruime Sop
13.00 uurKidddy Police
13.30 uur
Shantykoor Het Ruime Sop
14.00 uur
Hollandse Reuzen
14.30 uur
Shantykoor Het Ruime Sop
16.00 uurDANCING BAREFOOT
HET OUDE RAADHUIS09.30 uurAubade
14.30 uurDJ KANSLOOS

Willem Goochel
Een bijzonder feest verdient magische momenten. Koningsdag is zo’n feestdag waar Willem Goochel graag een magisch sfeertje creëert voor de jongste Eemnessers. Als er tussendoor nog tijd is zal hij wellicht ook de volwassen oranjeharten weten te stelen met zijn close-up trucs.
10.30, 12.00 en 13.30 Evenementenplein

Kiddy Police
Is het nu politie te paard, de motorpolitie of allebei? Hoe dan ook, de agenten van de kiddy ride Police Patrol zijn weer paraat! De twee agenten van de bereden politie houden vanaf hun politiemotoren alles en iedereen scherp in de gaten. Handhaving en veiligheid in de openbare ruimte staat bij deze politiemannen hoog in het vaandel. Theatrale politie-interventies van hoog en vermakelijk niveau.
11.45 en 14.30 Wakkerendijk/Feestcomité bar & podium
13.00 Kerkstraat

De Dutchjuggler met Het Rad van Fortuin
Met de komische jongleur de Dutchjuggler heeft u de hoofdprijs voor Koningsdag al in huis. En als zijn “rugzak” dan ook nog een avontuurlijk, interactief Rad van Fortuin blijkt te zijn, mét prijsjes, muziek en lichtjes, is het feest compleet. Wie durft? Pak uw kans, geef een draai aan het rad, en win een fortuin… of niet… game over… maar altijd een nieuwe ronde met nieuwe kansen!
11.00 en 13.45 Wakkerendijk/Feestcomité bar & podium
12.45 Evenementenplein

Hollandse reuzen
Dit reuzenechtpaar komt een dagje op stap op uw feest. Dat wordt even wennen, want ze willen iedereen leren kennen. Maar wees niet bang, want ze zijn reuzen gezellig. En zelfs de allerkleinste toeschouwer kan tóch een handje krijgen. Misschien kan je gelijk even helpen met de situaties die deze boer en boerin constant creëren. Want deze reuzen helpen graag, maar blijken minder op de hoogte dan ze er uit zien.
12.30 Wakkerendijk/Feestcomité bar & podium
11.30 en 14.00 Kerkstraat

Shantykoor Het Ruime Sop
Deze middag is de Kerkstraat uw thuishaven. Shantykoor het  Ruime Sop zal u deze middag vermaken met een diversiteit aan zeemansliederen. Of u nu aan bak- of stuurboord staat, ze zingen voor iedereen een behouden vaart.
12.30 – 13.30 – 14.30 Kerkstraat

DJ Kansloos
Op Koningsdag kunnen de voetjes weer flink van de vloer. Het Oude Raadhuis wordt deze middag/avond omgetoverd tot Club Raadhuis. Feest DJ Kansloos, onder de Eemnessers bekend als Joost, zal deze dag de lekkerste dance classics en housemuziek draaien. Zorg dat je erbij bent!
15.00 Het Oude Raadhuis

Joint Adventure
Na het gemis van Staal wil het Feestcomité deze fantastische plek op Koningsdag niet zomaar laten varen. Dit jaar pakt het Feestcomité daarom spectaculair uit met de coverband Joint Venture. Joint Adventure is een coverband uit Achterhoek die je niet kunt missen: met een energieke frontlady en een stevige backline maakt Joint Adventure van iedere gelegenheid een feest! Deze vier muzikanten delen de passie voor muziek en spelen net zo graag op een festival als op een bruiloft. Café, tent, zaal of openlucht, het maakt niet uit. Rockende gitaren, meezingers, feestmuziek, mooie ballads, gespeeld op geheel eigen en soms verrassende wijze, dat typeert de stijl van Joint Adventure. Een hechte vriendengroep met maar één doel voor ogen: having a good time!
15.00 Wakkerendijk/Feestcomité bar & podium

Dancing Barefoot
Dancing Barefoot speelt pareltjes uit de muziekgeschiedenis van de jaren 60 tot heden. Bekende rock-covers, maar ook goed in het gehoor liggende disco, pop en zelfs levensliederen, zorgen gegarandeerd voor een goede sfeer waarin lekker gedanst en meegezongen kan worden. Op een festival, jubileum, huwelijk, bedrijfsfeest of in de sportkantine zet deze 5-mans formatie uit de regio Utrecht/het Gooi middels passend repertoire de juiste toon. Herkenbaar, maar met een eigen touch!
16.00 Kerkstraat

Alle voorstellingen en tijden zijn onder voorbehoud