Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WINTERFAIR GECANCELLED

18/12/2021 @ 12:00 - 17:00

Helaas hebben we moeten besluiten de winterfair en het feest uit te stellen. We hopen dat van uitstel geen afstel komt. Voor nu is het wat het is!

 

 

 

 

Na een roerig jaar zijn we meer dan ooit toe aan een dag vol gezelligheid, en daarom zullen wij  op zaterdag 18 december een WINTERFAIR op het Evenemententerrein aan de Vaart organiseren!

Overdag heerlijk samen genieten van een verscheidenheid aan exposanten, schaatsen op een (kunst) ijsbaan en natuurlijk geestverruimende en lichaam verwarmende versnaperingen in winterse sferen. De toegang is gratis. s-Avonds kunnen de voetjes van de vloer met een spetterend WINTERFAIRFEEST ! Hiervoor zijn toegangsbewijzen nodig. Hou onze socials in de gaten voor de verkoop.

 

HET LIJKT ONS SUPER LEUK OM ZOVEEL MOGELIJK LOKALE STANDHOUDERS TE HEBBEN EN DAAROM WILLEN WIJ JULLIE OPROEPEN OM DEEL TE NEMEN AAN DE FAIR !
De kosten voor een exposant bedragen € 45,= . Wij zorgen dan voor een stand voorzien van stroompunt, om uw waren uit te stallen. Opbouw standhouders vanaf 10.00 uur (evt in overleg). De markt begint om 12.00 uur en zal om 17.00 uur eindigen waarna zsm de stand leeg dien te worden opgeleverd. Het terrein zal daarna afgesloten worden ivm het winterfairfeest wat vanaf 20.00 los zal gaan barsten!

Deelnemen kan door een mail te sturen naar info@feestcomite-eemnes.nl

 

(dit evenement kunnen wij alleen organiseren als wij ons conformeren aan de overheidsregels en dat doen we dan ook)

Gegevens

Datum:
18/12/2021
Tijd:
12:00 - 17:00

Organisator

Feestcomité Eemnes
E-mail:
info@feestcomite-eemnes.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Evenemententerrein
Wakkerendijk 24
eemnes,
+ Google Maps