Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OCHTENDWANDELING

07/09/2019 @ 06:45

€7,50

Bij het krieken van de dag genieten van een opkomende zon middenin de prachtige polder van Eemnes, tussen de kwikstaarten en rietzangers, onder het genot van een ontbijtje…

Hebben we uw aandacht te pakken? Dan nodigen we u graag uit voor een ochtendexcursie om 6.45 uur ’s morgens, waarbij u wordt meegenomen door een gids die u wijst op overvliegend vogelschoon wat voorbij komt op de vroege morgen. En om de innerlijke mens op dit vroege uur tevreden te houden, onderbreken we de excursie voor een overheerlijk ontbijt op de zomerdijk waar u kunt genieten van een opkomende zon in een van Nederlands best bewaarde open polderlandschappen!

Kom (op de fiets) naar het einde van de Corsrijkseweg (tegenover Loonbedrijf Post, Meentweg 97A de polderweg in, door tot aan de slagboom), waar de twee uur durende excursie zal starten. Denk aan een winddichte jas, goede schoenen en natuurlijk een verrekijker!

Toegang: Kaarten à €7,50 (inclusief ontbijt) zijn verkrijgbaar in de voorverkoop of tijdens openingstijden in de feesttent. Er is slechts plaats voor 30 deelnemers. Bij meer animo worden er mogelijk meer plekken beschikbaar gesteld.

Gegevens

Datum:
07/09/2019
Tijd:
06:45
Kosten:
€7,50

Organisator

Feestcomité Eemnes
E-mail:
info@feestcomite-eemnes.nl
Site:
www.feestcomite-eemnes.nl

Locatie

Corsrijkseweg
Eemnes, + Google Maps