Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KORTENKLEINKUNST FESTIVAL 2021

08/09/2021 @ 19:00 - 22:00

€17,50

Woensdag 8 september  19.00 – 22.00

DOORLOPENDE KAARTVERKOOP KORT- EN KLEINKUNSTFESTIVAL
Na de gezellig drukke kaartverkoop van gisteravond zijn er toch nog enkele passe-partouts beschikbaar! Uiteraard willen wij iedereen de kans geven om deel te nemen aan het Kort- en Kleinkunstfestival, vandaar dat de kaartverkoop nog even doorgaat! De kaarten kunnen worden gehaald bij de IJswinkel van Eemnes, óf door even te mailen naar info@feestcomite-eemes.nl met de gewenste hoeveelheid kaarten en voor welke passe-partout.
Beschikbaarheid passe-partouts:
1: Beschikbaar
2: Laatste kaarten beschikbaar
3: Laatste kaarten beschikbaar
4: UITVERKOCHT
5: Beschikbaar
6: Beschikbaar
Nog ter verdere informatie, mochten potentiële deelnemers hun keuze daarvan hebben laten afhangen: er is dit jaar voor extra ruime locaties gekozen, zodat men minder dicht op elkaar hoeft te zitten dan tijdens vorige edities. Naast het verplichte gebruik van de Toegang voor Testen is daarmee een extra maatregel genomen om voor iedereen dit evenement veilig te kunnen laten plaatsvinden in de huidige tijd!

Helaas is Manon Ossenvoort verhinderd. Hiervoor in de plaats treedt Nathalie Baartman op!

We gaan weer wat doen! Het wordt kort, het wordt klein en het is een festival ofwel het KORTENKLEINKUNST FESTIVAL !
Tijdens het Festival, op woensdag 8 september, ziet u als bezoeker drie verschillende voorstellingen op drie (van de zes) bijzondere locaties rondom het evenemententerrein in Eemnes. U kunt kiezen uit verschillende passe-partouts, waarop diverse combinaties van artiesten staan. Bij het kopen van het passe-partout beslist u dus naar welke voorstellingen u gaat. Dit jaar is weer een bont gezelschap aan artiesten vastgelegd. Denk humor, denk muziek, denk mooie verhalen. Welke voorstellingen er zijn, kunt u zien op feestcomite-eemnes.nl/kleinkunst-festival.

Dit evenement kan alleen plaatsvinden als we ons conformeren aan de geldende coronamaatregelen. Dit houdt in dat wij zullen vragen naar en controleren op een coronatoegangsbewijs. Voor het betreden van de locaties heeft u nodig:

een vaccinatiebewijs; of
een herstelbewijs; of
een negatieve testuitslag via testen voor toegang.

Om e.e.a. makkelijk te laten verlopen adviseren wij u de CoronaCheck-app te installeren via  https://coronacheck.nl/nl/

Gegevens

Datum:
08/09/2021
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€17,50
Site:
https://feestcomite-eemnes.nl/kleinkunst-festival/

Locatie

EEMNES
Nederland + Google Maps