Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KORT en KLEINKUNST FESTIVAL

12/09/2019 @ 19:15 - 22:00

uitverkocht

Dit jaar alweer de zesde editie van het Kort en Kleinkunst Festival! Tijdens het Festival ziet u als bezoeker drie verschillende voorstellingen op drie (van de zeven) bijzondere locaties rondom de feesttent. U kunt kiezen uit zeven verschillende passe-partouts, waarop diverse combinaties van artiesten staan. Bij het kopen van het passe-partout beslist u dus naar welke voorstellingen u gaat.

Om 19.15 uur wordt u deze avond verwacht in de feesttent. Er volgt een korte uitleg over het Kort en Kleinkunst Festival. Vervolgens wordt u in groepen begeleid naar de locatie, waar u om 19.30 uur uw eerste voorstelling ziet. Om 20.30 uur en 21:30 uur zijn de volgende voorstellingen. Elke voorstelling duurt een half uur. In het tussenliggende half uur heeft u de tijd om op uw gemak naar de volgende locatie te lopen of even snel wat te drinken in de feesttent of in de kelder van het Oude Raadhuis. Alle locaties hebben iets eigens en zijn gelegen aan de Wakkerendijk.

Na afloop, om 22.00 uur, bent u meer dan welkom in de feesttent om nog even in de sfeer te blijven. Tegen inlevering van uw passe-partout krijgt u een consumptie bij de bar in de feesttent. Een mooie gelegenheid om nog even met elkaar na te praten over de voorstellingen!  Kaarten zijn niet meer verkrijgbaar.

Klik HIER voor het overzicht van de passe-partouts welke te koop komen en een overzicht van de deelnemende artiesten.

Gegevens

Datum:
12/09/2019
Tijd:
19:15 - 22:00
Kosten:
uitverkocht

Organisator

Feestcomité Eemnes
E-mail:
info@feestcomite-eemnes.nl
Site:
www.feestcomite-eemnes.nl

Locatie

Evenemententerrein
Wakkerendijk 24
eemnes,
+ Google Maps