Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KINDERMIDDAG

11/09/2019 @ 14:00 - 16:30

Gratis

Wat gaan we doen? We gaan leuk doen!

We hebben een interactief kinderprogramma voor zowel onder- als bovenbouw samengesteld, waarin de kinderartiesten Mylene en Rosanne een grote rol gaan spelen. We gaan nl met z’n allen een echte videoclip opnemen! Een echte kindermiddag feestweek clip welke met hulp van professionele camera- en geluidsmensen “geschoten’ gaat worden. Op de laatste zondagmiddag van de feestweek (15-9) zullen we de clip aan het grote publiek gaan presenteren en zal deze clip op YouTube viral gaan. De kinderen worden daarnaast natuurlijk verwend met wat lekkers en limonade.

Om de kinderen te begeleiden naar diverse locaties, hebben wij vrijwilligers nodig die ons kunnen helpen alles in goede banen te leiden. Ouders zijn dus van harte welkom! Wil je hieraan meewerken, stuur ons dan graag een mail via info@feestcomite-eemnes.nl o.v.v. kindermiddag.

Mylene en Rosanne ( mylenerosanne.nl ):
De eeneiige tweeling Mylène & Rosanne (18) is in 2013 in één klap bekend geworden door hun overwinning bij het Junior Songfestival gewonnen met hun eigen geschreven liedje Double Me. Mylène en Rosanne zijn vooral ook bekend  door hun nummer 1 hit Me & My Selfie maar ook MooiBoy1000 Mooie Wensen en Sister BFF zijn bekende meezingers bij de doelgroep.

Binnenkort komt hun nieuwe nummer Music is Magic uit.  Naast een artiesten duo zijn zij ook succesvolle YouTubers met een groot aantal volgers op hun eigen YouTube kanaal waar naast hun videoclips ook diverse vlogs te zien zijn. Ook zijn ze zeer actief op Instagram. Check hun socials!

Gegevens

Datum:
11/09/2019
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Feestcomité Eemnes
E-mail:
info@feestcomite-eemnes.nl
Site:
www.feestcomite-eemnes.nl

Locatie

Evenemententerrein
Wakkerendijk 24
eemnes,
+ Google Maps