Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FIETSTOCHT BUITENGEWOON EEMNES

08/09/2019 @ 10:00 - 15:00

Gratis

Fiets langs de grenzen van Eemnes en laat u onderweg verrassen door de bijzondere natuur. In samenwerking met heel veel gastvrije Eemnessers komt u op deze zondag op plekjes waar je normaal misschien niet zo snel komt (of zelfs niet mag komen).

U kunt kiezen uit 2 verschillende routes van ca. 11 en 18 kilometer. Op elke route zijn verschillende stops waar u een even kunt genieten van een echt Eemnesser natuurmomentje.

De route van 11 km is speciaal geschikt voor (groot)ouders met (klein)kinderen en komt onder andere langs het Spookbos, het dierenpension, het natuurspeelbos en een echte boerderij! De andere route voert grotendeels door onze prachtige polder en de natuur momenten onderweg helpen u om dit vertrouwde gebied nog beter te beleven. De route voert zelfs door gebied wat speciaal (en eenmalig) is opengesteld voor deze fietsroute. De routes zijn ook te combineren waardoor het mogelijk is om ze alle twee te fietsen in een grotere ronde. Ook zijn er op elke route horeca stops opgenomen om even bij te tanken (voor eigen rekening). Het is ondoenlijk om alle stops aan te doen dus zullen er moeilijke keuzes gemaakt moeten worden deze morgen. Stopt u in de polder om door een verrekijker die ene bijzondere vogel te spotten of gaat u toch voor de kop koffie in de theetuin? Gaat u voor een bliksembezoekje aan de boerderij of toch even bij het Raboes van de rust genieten? Luistert u graag naar het verhaal over het Sluisje of loopt u een keer bij het dierenpension naar binnen? Zware beslissingen! Het staat natuurlijk vrij de locaties te bezoeken zonder de complete route af te leggen.

De start is vanaf 10.00 uur vanuit de feesttent. Hier krijgt u informatie over de routes, de stops en tevens een routekaart met info voor onderweg.
Deelname: Gratis.
Meenemen: Leuk gezelschap, een fiets en mooi weer.

Wij wensen u heel veel plezier onderweg!

Gegevens

Datum:
08/09/2019
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Feestcomité Eemnes
E-mail:
info@feestcomite-eemnes.nl
Site:
www.feestcomite-eemnes.nl

Locatie

Evenemententerrein
Wakkerendijk 24
eemnes,
+ Google Maps