Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EK PUBQUIZ

10/09/2019 @ 19:30 - 22:30

ONGELOFELIJK VOL!

Graag nodigen we je uit voor het allereerste Eemnesser Kampioenschap PUBQUIZ!

Op dinsdag  10 september gaan we ongetwijfeld een oergezellige avond en misschien wel de start van een traditie beleven. Onder de bezielende leiding van quizmaster Paul en zijn charmante assistente Femke, bekend van de befaamde Eemland quizzen, zal een spervuur van vragen op je afgeschoten worden. Lokaal, actueel en absurd! De pubquiz is een spel waarbij verschillende teams met elkaar strijden om de meeste punten door te antwoorden op vragen uit een breed scala aan onderwerpen, zoals algemene kennis, sport, muziek, bekendheden en televisie. De vragen worden gesteld via (grappige) quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen. Plezier, gezelligheid en vooral hilariteit staan in de pubquiz voorop, al mag er ook een vleugje rivaliteit bij.
De pubquiz is zo samengesteld dat deze geschikt is voor iedereen. Met je team strijd je om de “eeuwige roem” en een leuke verrassing!

Een team van 3 tot 8 personen kan zich gratis opgeven t/m 10 september via info@feestcomite-eemnes.nl  Wees er op tijd bij want, vol = vol!

Gegevens

Datum:
10/09/2019
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
ONGELOFELIJK VOL!

Organisator

Feestcomité Eemnes
E-mail:
info@feestcomite-eemnes.nl
Site:
www.feestcomite-eemnes.nl

Locatie

Evenemententerrein
Wakkerendijk 24
eemnes,
+ Google Maps