Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eemnesser Dorpsquiz 2022

01/07/2022 - 03/07/2022

€25,00

Wat is een dorpsquiz?

doprsquiz-2022-vrijstaand-250De dorpsquiz is een fenomeen dat is over komen waaien uit het zuiden van Nederland. Daar wordt al jaren achtereen een flinke strijd geleverd tussen families, vriendengroepen, verenigingen en buurtschappen. Het fanatisme domineert, maar tegelijkertijd ontstaat er een sterke verbroedering. Dat moeten we in Eemnes ook kunnen dachten wij zo!

Wat kunnen de teams verwachten?

We hebben een quiz samengesteld met een flinke hoeveelheid kennisvragen en doe opdrachten op diverse gebieden. De vragen kunnen gaan over sport, actueel, muziek, breinkrakers en natuurlijk ook over Eemnes zelf. Ook zullen er een aantal doe opdrachten moeten worden uitgevoerd. Denk hier bijvoorbeeld aan het maken van een filmpje of het oplossen van een mysterie.

SLECHTS 3 DAGEN QUIZZEN!

Net als vorig jaar zullen door het hele dorp allerlei vragen en opdrachten uitgevoerd moeten worden. Dit jaar is het niet meer noodzakelijk om via de computer met elkaar te communiceren. Jullie mogen heerlijk bij de teamcaptain in Eemnes met zijn allen de overige vragen beantwoorden. Er is echter één groot verschil. Vorig jaar duurde de dorpsquiz vijf weken lang. Dit jaar is het een weekend.

1 Juli 2022 Quizboek ophalen in het Huis van Eemnes

We beginnen de Eemnesser Dorpsquiz op 1 Juli 2022. Jullie kunnen om 19:00 uur het Quizboek ophalen in het Huis van Eemnes en hebben hier dan tot de zondagavond 3 juli de tijd voor om in te leveren.

Team minimaal 5 en maximaal 10 personen

Om mee te kunnen strijden, stel je een team samen en benoem je een teamcaptain. Een team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 personen (incl. teamcaptain). De minimale leeftijd voor deelname aan de quiz is 16 jaar. De teamcaptain dient woonachtig in Eemnes te zijn. Elk ander teamlid hoeft geen inwoner van de Eemnes te zijn.

Het inschrijfgeld is € 25,- per team

Het inschrijfgeld is € 25,- per team. Dit geld zal volledig worden gebruikt voor de prijs winnaars! Inschrijven kan vanaf nu door op onderstaande link te klikken. Hier zijn ook de eerste punten reeds te winnen.

 

 

Gegevens

Begin:
01/07/2022
Einde:
03/07/2022
Kosten:
€25,00
Site:
https://feestcomite-eemnes.nl/eemnesser-dorpsquiz-2022/

Organisator

Feestcomité Eemnes
E-mail:
info@feestcomite-eemnes.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

EEMNES
Nederland + Google Maps