Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eemnesser Dorpsquiz 2021 (corona editie)

april 27 - mei 25

€25,00

De dorpsquiz is een fenomeen dat is over komen waaien uit het zuiden van Nederland. Daar wordt al jaren achtereen een flinke strijd geleverd tussen families, vriendengroepen, verenigingen en buurtschappen. Het fanatisme domineert, maar tegelijkertijd ontstaat er een sterke verbroedering. Dat moeten we in Eemnes ook kunnen dachten wij zo!

Wat kunnen de teams verwachten? We hebben een quiz samengesteld met een flinke hoeveelheid kennisvragen en doe opdrachten op diverse gebieden. De vragen kunnen gaan over sport, actueel, muziek, breinkrakers en natuurlijk ook over Eemnes zelf. Ook zullen er een aantal doe opdrachten moeten worden uitgevoerd. Denk hier bijvoorbeeld aan het maken van een filmpje of het oplossen van een mysterie.

We beginnen de Eemnesser Dorpsquiz op 27 april 2021 (jawel volgend jaar weer normaal Koningsdag). Vanaf die dag ontvangen de deelnemende teams elke week, voor een periode van 5 weken, een serie vragen welke opgelost dienen te worden (*). Na deze periode zal er een eindquiz plaatsvinden waarna de winnaars bepaald kunnen gaan worden. Hoe de uitreiking zal gaan plaatsvinden is voor iedereen een verassing!

Om mee te kunnen strijden, stel je een team samen en benoem je een teamcaptain. Een team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 personen (incl. teamcaptain). De minimale leeftijd voor deelname aan de quiz is 16 jaar. De teamcaptain dient woonachtig in Eemnes te zijn. Elk ander teamlid hoeft geen inwoner van de Eemnes te zijn. Het inschrijfgeld is € 25,- per team. Dit geld zal volledig worden gebruikt voor de prijs winnaars!

Inschrijven kan vanaf nu door op onderstaande link te klikken. Hier zijn ook de eerste punten reeds te winnen. De eerste inschrijvers krijgen de meeste punten! Ga naar feestcomite-eemnes.nl/

(*)Omdat er nog een virus rondsluipt zal ons eerste dorpsquiz enigszins aangepast zijn naar wat kan en mag, een zogenaamde corona editie. Dat betekend dat onze eerste dorpsquiz digitaal gecommuniceerd gaat worden.

 

Eemnesser Dorpsquiz 2021

 

Gegevens

Begin:
april 27
Einde:
mei 25
Kosten:
€25,00
Site:
https://feestcomite-eemnes.nl/eemnesser-dorpsquiz-2021/

Organisator

Feestcomité Eemnes
E-mail:
info@feestcomite-eemnes.nl
Site:
www.feestcomite-eemnes.nl

Locatie

EEMNES
Nederland + Google Maps