EK TOUWTREKKEN

Net als vier jaar geleden wordt er tijdens de feestweek weer een touwtrektoernooi georganiseerd. Het grote verschil is dat we niet over de wetering trekken, maar op het gras. Dit alles in samenwerking met touwtrekvereniging Touwtje te Laren!

Heb je interesse om het touwtrekken beter te leren kijk dan op TTV TOUWTJE Laren!

Deelname is mogelijk voor ongetrainde dames of heren ploegen. Je kunt dus een team vormen samen met je buren, voetbalteam, tennismaatjes of vrienden en vriendinnen. Een team bestaat uit 6 personen en met een beetje spierkracht wordt het touwtrekken een echt spektakel.

Ludieke teamuitrusting levert een extra prijs op.

De wedstrijden beginnen om 15.00 uur en vinden plaats op het landje van Staal. De ploegen worden verzocht om een half uur voor aanvang zich bij de wedstrijdleiding te melden. Dus zoek alvast een team en schrijf je voor 4 september via onderstaand inschrijfformulier en wordt Eemnesser Kampioen voor de komende 4 jaar!

Deelname is op eigen risico. Stichting Feestcomité Eemnes is niet aansprakelijk voor opgelopen lichamelijke letselschade van als gevolg van deelname aan dit evenement. Voor het reglement klik je HIER

Naast al deze serieuze regels ziet de organisatie toe op een gezellige competitie. Moge het beste team winnen!!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]