Eemnesser Dorpsquiz 2022

Het is de hoogste tijd om weer te quizzen!

3-DAAGSE QUIZ WEEKEND VAN 1, 2 EN 3 JULI

We gaan ervoor!! Er is echter één groot verschil. Vorig jaar duurde de dorpsquiz vijf weken lang. Dit jaar is het een weekend. Net als vorig jaar zullen door het hele dorp allerlei vragen en opdrachten uitgevoerd moeten worden. Dit jaar is het niet meer noodzakelijk om via de computer met elkaar te communiceren. Jullie mogen heerlijk bij de teamcaptain in Eemnes met zijn allen de overige vragen beantwoorden.

1 juli quizboek in Huis van Eemnes

Alleen op vrijdagavond 1 juli kan het quizboek om klokslag 19.00 opgehaald worden in het Huis van Eemnes. Vervolgens is er tot zondagavond 3 juli 19.00 de tijd om deze weer in te leveren. Eerder inleveren mag natuurlijk ook, want dat levert extra punten op!

spetterende feestavond

We sluiten de dorpsquiz af met de prijsuitreiking gevolgd door een spetterende feestavond op vrijdag 8 juli. Deze avond is alleen toegankelijk voor deelnemers! Geniet van een begrip op een podium DJ Kansloos en pak zelf misschien de microfoon er is namelijk ook karaoke. Alleen dit is dus al een goede reden om deel te nemen aan de 2e Eemnesser Dorpsquiz, want deze eerste feestavond wil je niet missen.

Inschrijfgeld is € 25,- per team

Om mee te kunnen strijden, stel je een team samen en benoem je een teamcaptain. Een team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 personen (incl. teamcaptain). De minimale leeftijd voor deelname aan de quiz is 16 jaar. De teamcaptain dient woonachtig in Eemnes te zijn. Elk ander teamlid hoeft geen inwoner van de Eemnes te zijn. Het inschrijfgeld is € 25,- per team. Dit geld zal volledig worden gebruikt voor de prijs winnaars! Inschrijven kan vanaf nu door op onderstaande link te klikken.

doprsquiz-2022-