EEMNESSER DORPSQUIZ 2021

De Eemnesser Dorpsquiz (corona edit)

De dorpsquiz is een fenomeen dat is over komen waaien uit het zuiden van Nederland. Daar wordt al jaren achtereen een flinke strijd geleverd tussen families, vriendengroepen, verenigingen en buurtschappen. Het fanatisme domineert, maar tegelijkertijd ontstaat er een sterke verbroedering. Dat moeten we in Eemnes ook kunnen dachten wij zo!

Wat kunnen de teams verwachten? We hebben een quiz samengesteld met een flinke hoeveelheid kennisvragen en doe opdrachten op diverse gebieden. De vragen kunnen gaan over sport, actueel, muziek, breinkrakers en natuurlijk ook over Eemnes zelf. Ook zullen er een aantal doe opdrachten moeten worden uitgevoerd. Denk hier bv aan het maken van een filmpje, het oplossen van een mysterie etc. etc.

We beginnen de Eemnesser Dorpsquiz op 27 april (jawel volgend jaar weer normaal Koningsdag). Vanaf die dag ontvangen de deelnemende teams elke week, voor een periode van 5 weken, een serie vragen welke opgelost dienen te worden (*). Na deze periode zal er een eindquiz plaatsvinden waarna de winnaars bepaald kunnen worden.

Om mee te kunnen strijden, stel je een team samen en benoem je een teamcaptain. Een team bestaat uit minimaal 5 en maximum 10 personen (incl. teamcaptain). De minimale leeftijd voor deelname aan de quiz in een team is 16 jaar. De teamcaptain dient woonachtig in Eemnes te zijn. Elk ander teamlid hoeft geen inwoner van de Eemnes te zijn. Het inschrijfgeld is € 25,= per team. Dit zal volledig worden gebruikt voor de prijswinaars!

Inschrijven kan vanaf nu. Hier zijn ook de eerste punten reeds te winnen. De eerste inschrijvers krijgen de meeste punten! Ga naar feestcomite-eemnes.nl/

(*)Omdat er nog een virus rondsluipt zal ons eerste Dorpsquiz enigszins aangepast zijn naar wat kan en mag, een zogenaamde corona edit. Dat betekend dat onze eerste Dorpsquiz digitaal gecommuniceerd gaat worden.

Eemnesser Dorpsquiz 2021
Eemnesser Dorpsquiz 2021