Welkom!

Welkom op de website van het Feestcomité Eemnes!

Het jaar 2015 was een jaar vol hoogtepunten. Een zeer geslaagde en onverwachts zonnige Konings- en Bevrijdingsdag en het hoogtepunt van het Eemnesser feestjaar, de 10-dagen durende Feestweek rondom het thema ‘Natuurlijk Eemnes’. Meer dan 50 evenementen in 10 dagen, gericht op de verschillende doelgroepen in onze samenleving. Een, wat ons betreft, fantastisch geslaagd evenement!

Nogmaals willen wij de gemeente, sponsors, vrijwilligers, deelnemers en alle andere betrokkenen danken voor hun tomeloze inzet en enthousiasme om, samen met ons, iets neer te zetten wat Eemnes uniek maakt.

Wij zijn weer bezig met de organisatie van ons volgende evenement KONINGSDAG 2016, en hopen u daar weer in grote getale te mogen zien!

Volg ons ook op Facebook en Twitter om altijd direct op de hoogte te zijn van de laatste updates.